ŽUPica, Parea – kaj je to?

ŽUPica, Parea – kaj je to?

Na strani ŽUPica želimo s predstavitvami pisane druščine dam, ki ustvarjajo in opravljajo različne storitve, širši publiki ponuditi vpogled v vso znanje, ki ga premorejo. Predstavitve na strani delimo enkrat tedensko. Največkrat je poleg njih tudi nagradna igra, saj se vam s tem želijo dekleta, ki jih predstavljamo, zahvaliti za vašo podporo in vas pocrkljati – z vsakim vašim všečkom nagradite njihov trud in podprete njihovo delo. Poleg slednjega pa zelo rade objavljamo tudi lepe in pozitivne misli, prispevke in zapise.

Bi se tudi ti rada predstavila na naši strani in postala del ŽUPic ter drugih projektov v okviru Zavoda Parea?
Piši nam na mail: zupicazupica@gmail.com

Projekti, ki smo jih v sklopu ŽUPice že pripravile:

ŽUPfeštica, prvi festival ženskega znanja.

Video dogajanja:

ŽUPtrgovinica … prva trgovinica z unikatnimi izdelki na prostem …

ZUPtrgovinica_www.parea.si

ŽUPmigica … športne aktivnosti v naravi …

ZUPmigica_www.parea.si

Ker smo želele naše projekte združiti pod enotnim imenom, ki je bolj mednarodno (ja cilji so seveda tudi tujina), smo izbrale ime Parea. 

Parea je grški izraz za skupino prijateljev, ki se redno zbirajo skupaj z namenom deljenja izkušenj, filozofije, vrednot in idej. Parea predstavlja kraj, kjer duhovno rastemo, razvijamo prijateljstva in ideje, ki bogatijo naša že tako prekratka življenja. V stari grščini je Parea krog povezovanja, ki ga poganjajo tisti, ki v njem sodelujejo.

Parea je »mama« vseh naših projektov in preko zavoda bomo nadaljevale staro/novo delo in projekte. Trenutno na spletu delujemo preko bloga, ki ga razvijamo v spletno središče zanimivih vsebin in dogajanja.

Stalne rubrike na strani so:

    • »NA OBISKU«, kjer predstavimo zanimivo damo, s katero smo že sodelovale, so nam njeni proizvodi oz. storitve zelo všeč ali smo uporabile njen produkt ter izkusile njeno storitev.
    • »INTERVJUJI« smo poimenovale kratke intervjuje, s katerimi bomo predstavile dame. Nekatere bodo znane osebe, spet druge zanimiva zaradi dela, ki ga opravlja, osebnosti, ki jo imajo, pečata, ki so ga pustile s svojim delom, karizmo, ki jo oddajajo …
    • »IDEJE ZA tekoči MESEC« so objave, kjer vam na preprost način predstavljamo zanimive ideje in možnosti, s katerimi si lahko polepšate dan, nadgradite svoje znanje, se sprostite ali pa le spoznate nekaj novega.
    • »MAMIN DNEVNIK«, kjer Anja preko lastnih izkušenj in doživljanj opisuje svojo najljubšo pot, pot mame.

Poleg vseh zgoraj naštetih mesečnih tem pa na blogu zelo rade pišemo o popotovanjih, dogodkih, trenutkih, izkušnjah in naših pogledih.

 

SE BEREMO!

Comments

comments