PareaFIT vadba

PareaFIT vadba

 

APRILA na Parei pričnemo s telovadbo namenjeno tebi, ki odlašaš, a si začetka tako zelo želiš.

Si za, se nam pridružiš? Poimenovali smo jo PareaFIT vadba. 

Te zanima kaj te čaka vsak TOREK… beri naprej.

pareaFIT vadba

 

Aprila se nam pridruži Tina Gaia, tvoja osebna trenerka, motivatorka in učiteljica. Na enem mestu, bo na začetku VSAK TOREK zate pripravila najboljše VAJE ZA TELO ter RECEPTE IN NASVETE o zdravih in okusnih obrokih. Vaje boš lahko izvajala doma, v toplejših mesecih pa zunaj – kaj ni to super?

 

Ko boš združila vse to skupaj in enostavno samo začela z vadbo PareaFIT, bo

  • počutje vsak dan boljše,
  • kondicija vsak mesec večja,
  • rezultati vidni in
  • zadovoljstvo bo raslo – PareaFIT vadba bo zate postala nov način življenja.

 

PareaFIT vadba, ki jo boš lahko izvajala od doma, ti bo tako zlezla pod kožo, da boš komaj čakala Tinine torkove napotke, motivacijo in čist hude in uporabne nasvete.  Si že kaj nestrpna? Jaz priznam, da sem ZELO in komaj čakam, da začnemo.

 

Tina Gaia – trenerka, učiteljica in motivatorka na tvoji poti do vitalnega telesa in dobrega počutja

 

Tina Gaia je energična in zelo izkušena trenerka. Krasijo jo lastnosti, zaradi katerih smo tako veseli, da se nam je pridružila na Parei – toplina, radovednost, nežnost, delavnost in ljubezen do življenja.

Ima licence za: skupinske vodene vadbe, pilates, fitnes, predporodna in poporodna vadba, spinning, schwinn cycling, trx trainer in kettlebell trainer – vav, treningi bodo sigurno zelooo strokovni in pestri. Počuje v različnih športnih centrih po Ljubljani in okolici – Legionar Gymu, Gimnastičnem centru – Šport Ljubljana, TC Center Dragomer, OK Fit, ŠUS Eurofitness in FIT FIT Domžale.

Znanje je pridobila preko Fitnes Zveze Slovenije, Steiner Business and Fitness Academy England. Pa se preko drustva fizioterapevtov sekcija za ženske – predporodna in poporodna vadba

 

pareafit_vadba_tinagaiazager
Tina Gaia Zager – osebni arhiv

 

PareaFIT vadba – VADBA ZATE

 

  • Tina, kaj si pripravila za tiste, ki se ti bodo pridružile

Same dobrote – tako vadbene, kot tudi kulinarične. Vsak torek bom na Parei pripravila kvaliteten trening in nasvete za okusne in zdrave obroke. Velik povdarek bo na pravilni izvedbi vaj. Program bo vseboval vaje, ki ti bodo pomagale doseči fit telo (zdravo in lepo ter predvsem vitalno). Dotaknila se bom tudi raznovrstnih tem, kot so predporodna in poporodna vadba, pomembnost mišic medeničnega dna, vaje za zdravo hrbtenico, kako z določenimi vajami odpravimo bolečine v križu itd.

Zate, ki zdaj to bereš, bom poskrbela tako, da boš z upoštevanjem mojih nasvetov močno vplivala na svoje počutje in bolj kvaliteten način življenja – torej, da se boš počutila PareaFITastično 😉

 

  • Kaj sporočaš dekletom in damam, ki se bodo pridružile PareaFIT vadbi…

Vsako telo je lepo telo. To telo je tvoje in imej ga rada, ker je edini dom v katerem moraš bivati. Z vestno skrbjo za svoje zdravje in dobro počutje, pa je to telo lahko še zelo dolgo vitalno in uporabno. Zato nam je bilo dano. Z gibanjem mu to tudi omogočamo. Se veselim naših skupnih druženj –  gibalnih uric, blogov in nasvetov, ki vam jih bom ponudila.

 

Kaj potrebuješ, da lahko začneva…  vodo, brisačo, udobna oblačila in prvi korak – da v torek končno začneš.

 

Več informacij o TVOJI NOVI OSEBNI TRENERKI Tini Gaia najdeš TUKAJ.

Če te še kaj zanima, hitro piši na pareablogs@gmail.com ali pa pusti sporočilo na fb-strani.

 

SE VIDIMO V TOREK!

 

Comments

comments

  4 comments for “PareaFIT vadba

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja