Softshell hlače za otroke

Softshell hlače za otroke – Navihanci

 

Marija Stergar je tista dama, ki se skriva za znamko Navihanci. Mama treh fantov, žena možu, ki je vojak, sestra njenim najboljšim prijateljicam,  velika ljubiteljica narave in gibanja, ter občudovalka življenja. V svoje ustvarjanje je združila vse zgoraj našteto. Želela si je čim več časa, ki ga bo lahko preživela z otroci. Zaradi moževih službenih obveznosti je zanjo to še toliko bolj pomembno in vredno. Prosti čas z otroci najraje preživi v naravi in zanje si je želela udobna oblačla. To je bil povod za ustanovitev podjetja.

 

softshellhlace-navihancki

Softshell hlače so SUPER UPORABNE pri vseh sprehodih, daljših pohodih v hribe,

na igriščih ali kar tako, za sprehod z vrtcem.

 

Ideja za vstop v svet podjetništva

 

Marija je nekaj mesecev iskala službo za polovični delovni čas (marketingu in PR-u). Spoznala je, da v Sloveniji takih polovičk agencije in podjetja ne poznajo. Obožuje svoje otroke in ve, da je čas, ko je lahko ob popoldnevih z njimi, nenadomesljiv in ji ogromno pomeni. Prišla je na idejo svojega podjeta, kjer si sam svoj mojster. Veliko časa s fanti preživi zunaj, na vrtu pred hišo, na nogometnih igriščih, v gozdovih in pohodih po Pokljuki. Vedno se je spraševala, kaj naj jim obleče, da se ne bodo strgali, takoj mokri, da jih ne bo zeblo in prepihalo – klasična vprašanja vsakega starša.

 

Sama rada nosi športna oblačila, pohodniške hlače in jakne. Njeno navdušenje je bilo veliko, ko je v tujini odkrila otroške športne hlače iz materialov, odbojnih na vodo in veter. Povezala se je z dobavitelji materala softshell, iz katerega so največkrat izdelana oblačila za pohodništvo, gorništvo in druge športe za odrasle in kupila softshell blago v meni ljubi limeta zeleni in ciklama barvi.

 

Ima prijateljico, ki se s šivanjem ukvarja že celo življenje. Svetovala ji je glede izrisa krojev in zanesljivih šivilij, ki so se pridno lotile dela. Pri oblikovanju kroja je razmišljali o otroku in njegovemu gibanju, udobnosti, uporabnosti, zato so naredili višji bombažen pas, ki se potegne čez hrbet, da otroka ne zebe in ne kaže golega hrbta, pri gležnju pa so hlače stisnjene, da se potegnejo čez čevelj ali škorenj.

 

Kaj softshell hlače za otroke nudijo?

 

Hlače Navihanke so iz tanjšega softshella, ki je podložen z membrano za oddajanje vlage. Sofshell – material, izdelan iz poliestra ali najlona, ki se uporablja pri športnih oblačilih za različne aktivnosti na prostem. Primeren je za enostavne pohode, zahtevnejše pohodništvo, gorništvo, alpinizem in druge športe. Gre za zelo odporen in prožen material, ki omogoča prehajanje vlage iz telesa in hkrati zadržuje zunanjo vlago (dež, sneg, meglo) na zunanji strani blaga. Softshell ščiti tudi pred vetrom in ne prepušča zunanje vlage, zato je odlična rešitev za vse aktivne otroke.

Iz izkušenj vemo, da je trpežnost materiala, nam staršem, izredno pomembna, saj so vedno znova strgana kolena lahko prava nočna mora, kajne. Ob pogledu na svetel material hlač sem najprej pomislila, kako za vraga naj ščistim umazanijo iz hlač in Marija mi je prijazno razložila, da manjšo umazanijo očistimo z vlažnim robčkom. Peremo jih na športnem, občutljivem programu, 30 ali max. 40 stopinj.

 

Motivacija za delo in načrti

 

Motivacija za delo, da je hitra in učinkovita, so otroci in želja po kakšni minuti zraka, pa če je to le vrt in nogometna žoga z dvoletnikom, je to odlično. Druženje z otrokom ti da največ, kar si lahko želiš, otroci so res čudež, doda Marija.

Njeni načrti, da vsak otrok, ki ga sreča na Šmarni gori, nosi navihanke. Želi si navdušiti čim več staršev nad uporabnimi hlačami, ker se ne zmočijo in ne strgajo tako hitro kot trenirka, so za gibanje bolj udobne kot kavbojke in tudi izgledajo lepo.

 

VABILO NA DOGODEK NAVIHANČKOV

 

softshellhlace-navihancki

 

In še zadnji sladkorček – NAGRADNA IGRA za vas

 

Ena od posebnosti hlač je ta, da imajo ODSEVNIKE V OBLIKI ŽIVALI, ki povečajo otrokovo vidljivost v temi. Marijin predlog je, da v komentar zapišete predlog živali,  ki bi krasila hlače vašega otročka. Za zdaj so v ponudbi dinozer, metulj in pingvin.

 

  1. Pofočkaj se pod objavo, lahko tukaj ali pa na facebook strani ŽUPica https://www.facebook.com/pareablogs/
  2. Pridruži se navihančkom na facebook strani https://www.facebook.com/search/top/?q=navihanci.si
  3. Napiši ime živalice
  4. Če želiš  lahko o hlačah informiraš tudi svoje prijateljice.

Nagrajenka bo znana 22.4.2018. Nagrada so seveda hlače po izbiri.

 

Navihančki imajo tudi svojo spletno stran, kamor se laho odpraviš po nakup … info@navihanci.si.

 

Vas zanimajo totalno luštkani in uporabni nahrbtniki OviviaKLIK TUKAJ

Kaj pravite na igrače naše mladostiKLIK TUKAJ

Vas zanima izbor najboljših DARIL ZA OTROKE KLIK TUKAJ

Zdaj bi pa najbrž želeli DARILO ŠE ZAVITIKLIK TUKAJ

 

VABILO

 

Ste podjetnica, ustvarjalka, umetnica, blogerka, vlogerka, … bi se NAM PRIDRUŽILA in PREDSTAVILA SVOJE DELO?

PIŠI nam na pareablogs@gmail.com

Poznate takšno damo ali damico, ki si želi povečati prepoznavnost in se predstaviti širšemu krogu ljudi … hitro jo obvestite o tej priložnosti, naj nam PIŠE.

 

 

 

Comments

comments