SI PODJETNICA?

POZDRAVLJENA

 

Ker si tukaj, najbrž raziskuješ … kdo smo in kaj počnemo – želiš nas malo bolje spoznati. SUPER! Pripravili smo dolgooo in kratko predstavitev o nas.

 

KRATKA ZGODBA o nas …

 

Na tej strani združujemo žensko podjetništvo in predstavljamo zgodbe, ki jih podjetnice ustvarjate s svojimi storitvami in izdelki.

Se nam želiš pridružiti in na strani predstaviti s svojo storitevijo, izdelekom, znanjem …

Piši na pareablogs@gmail.com

DOLGA ZGODBA o nas …

 

Naša zgodba sega v leto 2013. Pričeli smo s stranjo na facebooku, ki  še nosi ime ŽUPica – Ženska Ustvarjalnica in Povezovalnica – čakamo na odobritev novega imena. Cilj je … na enem mestu združiti in maksimalno promovirati čim več slovenskih podjetnic.

 

V okviru ŽUPice, smo organizirali prvi festival ženskega znanja – ŽUPfeštica. Začeli smo z decemberskimi druženji – 3x tedensko, v Čolnarni, v parku Tivoliju.

Poleti smo se družili zunaj – dvodnevni dogodek, prav tako v parku Tivoli.

 

 

VIDEO DOGAJANJA …

 

Obiskovalci festivala so se sprehajali med razstavnimi prostori ustvarjalk in podjetnic

 

Kotički, kjer so potekale animacije za otročke in delavnice za odrasle

 

Organizirali smo izmenjevalnico knjig, petim srečnicam so ustvarjalke preuredile njihova kolesa

 

Ob zaključku prveg dne, nas je zabavala ženske jazz zasedbe JAZZ LADIESdrugi dan pa smo zaključek s projekcijo filma Panika.

Zelo smo ponosne na naš prvi, in sigurno ne zadnji, dvodnevni dogodek.

 

Želimo si, da je poleg vsebine tudi zunanja podoba šik in v trendu, zato je naša oblikovalka Eva Kozlevčar, zgradila celotno zgodbo okrog ŽUPice in njenih projektov. ŽUPfeštica – omenjena zgoraj, ŽUPtrgovinica – trgovinica na prostem in ŽUPmigica – telovadba na prostem.

 

TUDI ZA PAREO BOMO KMALU bolj celostno POSKRBELI – čakamo na spremembo imena na facebooku in nato sledi lepotičenje strani.

 

Na facebook strani ŽUPica, smo naredili 113 predstavitev podjetnic. Zdaj to uspešno nadaljujemo na Parei. Na strani, kjer smo poleg najbolj pomembnega sklopa vas podjetnic, dodali blog, kjer pišemo o različnih temah in dogodkih. Za naše bralce tedensko skrbi naša/vaša osebna trenerka, ki pripravlja odlične nasvete o vadbi in uravnoteženi prehrani.

Prav tako si želimo, da na blog vključimo čim več kvalitetnih, zunanjih sodelavk, ki bodo s kvalitetno vsebino razvajale naše bralke.  

 

Kaj bo sledilo … želje, ideje in cilji so … nebo je meja …

poti gremo korak po koraku .

 

Najbolj od vsega si želimo, da ste z nami še naprej zadovoljne, z nami rastete, nas pohvalite, pokritizirate in svetujete.

 

Maksimalno se trudimo, delamo, izobražujemo in v Pareo vlagamo

energijo in ljubezni.

 

 

Piši nam in se pridruži skupnemu popotovanju povezovanja, rasti in uspeha pareablogs@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Comments

comments