Osebna trenerka PareaFIT vadbe

Tina Gaia – osebna trenerka vadbe PareaFIT

 

Tina Gaia bo od zdaj naprej tvoj motivator, trener, učitelj n spodbuda. Vsa teden bo pripravila plan telovadbe in prehrane. Ne bo manjkalo dobrih in uporabnih nasvetovNa poti do zmage bo ob tebi in te informirala o stvareh, ki te skrbijo, zanimajo in jih še ne poznaš.

Je zelo samosvoja punca – že od malih nog je nakazala, da bo neustavljiva raziskovalka in popotnica – pri 2 letih je sama odšla iz vrtca. Zelo rada se smeji, v dobri družbi spije čaj ali kavo. Na morju, kamor zelo rada pobegne skozi celo leto, rada prebere zanimivo knjigo. S seboj nosi velik kovček optimizma in iz vsake situacije proba potegniti najbolje. Večkrat jo boste našli v kakšnem mirnem bistroju z glavo v knjigi, dostikrat pa se namerno izgubi v kakšnem bližnjem gozdu ali pa hribu, kjer najde svoj mir.

Njena ljubezen do športa je najbrž zapisana kar v genih, saj je bil dedek učitelj športne vzgoje. A kot otrok, športa ni marala preveč. Vzljubila ga je proti koncu osnovne šole, ko je ugotovila, kaj pozitivnega ji šport lahko nudi. Šport ji je dal dosti več kot pa samo neko fizično telo – dal mi je moralno vrednost – vztrajanje. Preko športa se je naučila vztrajanja in pobrati, ko je kdaj pa kdaj “izgubila” igro proti življenju. Pa vendar še vedno stoji (smeh).

 

Spoznajte osebno trenerko Tino Gaia

 

1. Tri lastnosti, ki definirajo Tino kot…

 

Prijateljico – vedno se bo postavila na tvojo stran, te poskušala razumeti in poslušati.

Trenerko – vedno te bo potisnila do meje kjer je tvojih 100%, te spodbujala in verjela vate. Ko ne bo šlo, ti bo ponudila roko in dokončala “borbo” skupaj s teboj.

Žensko – vedno bo ostala samosvoja in malo divja – divja ženska, ki ljubi z vsem srcem vendar daje svobodo in jo tudi pričakuje. Ženska, ki ljubi svoje telo in ga tudi spoštuje.

2. Zakaj pot trenerstva…

V sebi čuti, da s svojim znanjem lahko vpliva na dobrobit ljudi. Preko trenerstev vadečim ponudi dosti več kot samo fizično aktivnost. Skozi gibanje vadeče uči sprejemanja samega sebe. Kot trener lahko vpliva na boljše in bolj kvalitetno življenje posameznika in družbe.

 

3. Tina je najbolj srečna, ko se odpravi v naravo. Glede na to, da je cele dneve v stiku z ljudmi, ji v prostem času pašeta tišina in mir. V naravi si napolni baterije, da lahko s polno paro pomagam svojim vadečim.

 

4. Tina rada bere, posluša glasbo, gre v gozd ali pa se usede na kolo in brezskrbno zapelje čez Tivoli in v stari del Ljubljane. Dobro kosilo in obisk knjigarno, posedanje ob vodi in smeh. Včasih ne dela nič – čas za mir, tišino in meditacijo.

5. Najboljša izkušnja v življenju in zakaj?

Odločitev, da kot trenerka dela na križarki in v devetih mesecih prepluje cel svet. Izkušnja ji je razširila obzorja – na poti je spoznala različne kulture in ljudi. Dala ji je širino. Naučila jo je samostojnosti, občutka, da se vedno zanese nase in se v vsaki situaciji posluša. Telo nikoli ne laže, prav tako ne intuicija.

 

Tinin moto Vsako telo je lepo telo, naučiti se ga moramo samo poslušati in mu dovoliti svobodnega gibanja. Zavedati se moramo, da vsako agresivno poseganje v le-to nas pripelje le še dodaten korak stran od željenega.

 

 

Več o vadbi, ki jo Tina pripravlja na tej strani, preberi tukaj.

 

Za vas je dosegljiva na mailu pareablogs@gmail.com

 

Comments

comments

  3 comments for “Osebna trenerka PareaFIT vadbe

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja