Nosečniška oblačila – kaj in kako nositi

Nosečniška oblačila – kako jih kombinirati s tistimi, ki jih že imate doma

 

Kako lepo je opazovati trenutni BABY BOOM. Res veliko mojih ljubih prijateljic in sorodnic je v blaženem stanju. Ob tem sem se spomnila obdobja svoje prve nosečnosti in nosečniških oblačil. Ivi sem rodila marca – nosečnost je torej trajala od konca poletja in čez celo zimo.

Moje prvo nosečniško oblačilo, ki sem ga kupila, so bile kavbojka. Kot njihova oboževalka, jih nikakor nisem smela pogrešiti tudi v nosečnosti. A glej ga zlomka. Moj trebušček je tako hitro rasel, da kmalu nisem več prenesla občutka, da me okrog trebuha karkoli veže in tišči. Kavbojke so hitro pristale v omari. Nadomestile so jih nosečniške pajkice in žabice. V tistem času je bila ponudba oblačil za nosečke res slaba. V Mothercar-u sem si kupila nekaj uporabnih kosov (pajkice, žabice, elegantne oblekice in spodnje perilo ). Trgovine v Sloveniji ni več, je pa nakup možnost preko spleta. Mene so takrat navdušile njihov pajkice, saj so segale vse tja pod prsa in nisem na trbuščku čutila prav nikakršne obremenitve.

Pri kavbojkah me je najbolj oviral elastični del, namenjen nosečniškemu trbebuščku – bil prekratek in predebel, obremenitev na trebuščku mi ni ustrezala. Oh, nosečke v kavbojkah, oprijeti majici, srajčki ali pa tuniki, so tako stajliš.

Sem mnenja, da marsikatero stvar, ki jo imamo v omari lahko kombiniramo z novimi nosečniškimi oblačili. Moj predlog je, da najprej preglejte svojo trenutno garderobo, šele nato nato se odpravite nakupovat nova oblačila. Tako boste ugotovili, kaj res potrebujete.

 

Kje lahko KUPITE nosečniška oblačila lahko preberete v članku, ki se nahaja tukaj.

 

KAJ IN KAKO KOMBINIRATI

 

Ker smo dekleta zelo vizualna in ideje velikokrat črpamo iz fotografij, sem pripravila pester izbor fotografij z nosečniškimi oblačil. Izbrala sem ideje, ki zajemajo vse letne čase. Prijetno firbcanje in sprehajanje med nosečniškimi oblačili.

JEANS

 

KRATKE OBLEKICE

 

DOLGA KRILA IN OBLEKE

 

ZIMSKE JAKNE IN PLAŠČI

 

JAKNE

 

JOPICE

ZA MOČNEJŠE POSTAVE

Draga bodoča mamasitka, poskrbi za svoje počutje. Uredi se in pojdi na sprehod. Privoščite si kopel, pobarvajte lase, negujte in mažiter roke, noge, kar celo telo – z najljubšo kremo. Specite piškotke, pripravit čajček, preberite dobro knjigo, se pokrijtr s toplo dekico, z užitkom pojej kos najljubše torte ali pa pico. Pa brez slabe vesti, z užitkom. Svojim najdražjim ne pozabi povedati, da zdaj potrebuješ malček več razumevanja in njihove pozornosti. Vzemi si trenutek v dnevu in naredite nekaj zase .

Comments

comments

  1 comment for “Nosečniška oblačila – kaj in kako nositi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja