NAREDI SAM: WASHI TAPE – čudežni pisani trakovi 💟

Ustvarjanje z WASHI TAPE trakovi

 

Poznate “čudežne” pisane trakove, ki jim rečemo Washi tape. Z njimi lahko ustvarjate po mili volji – popestrite vaše delovno okolje, dom, predmete in kar si ljubega zamislite in zaželite.

naredi sam_washi tape_naslovka

 

Kaj je WASHI TAPE?

Narejen je iz papirja oz. naravnih vlaken – bambusa, konoplje in lubja dreves, ki so domorodni na Japonskem, od koder tudi prihaja. Ni “občutljiv” kot bi si morda mislili temveč zelo “močan”, tako kot lepilni trakovi. Najpreprosteje ga opišemo kot kjut, pisan in zelo uporaben samolepilni trak. Vzorcev in velikosti je veliko, prav tako pa tudi možnosti, kjer ga lahko uporabimo. Je funkcionalen in lep ter posledično tudi čudovit za vsakodnevno ali dekorativno uporabo. Ja, je ljubezen na prvi pogled, ki traja!

 

Kje lahko kupite WASHI TAPE?

Washi tape lahko kupite v trgovinah s hobby art programom (Rayher, Levček in podobne). Najceneje ga boste sigurno lahko kupili v trgovinah TEDI. Vsake toliko jih imajo tudi v Lidl-u ali Hofer-ju – spremljate njihove kataloge.

Nakup lahko opravite tudi preko različnih spletnih strani. Nekaj predlogov: Deluxe Tower of Washi Tape, StickerStop, Cutetape in Wishy Washi Tape. Naj omenim še strani Amazone, e-bay in Alliexpres. Možnosti je veliko, izbiro prepuščam vam.


Nekaj besed o
WASHI TAPE-u

Super stvar Washi tape-a je, da ga lahko zelo enostavno odlepimo in zopet prilepimo nazaj. Njegova druga prednost je ta, da je obstojen in se ne odlepi kar tako.

Pri delu z njim najpogosteje potrebjete dobre škarje ali skalpel, da bodo linije ravne in željeni koščki v ravno pravšnjih dimenzijah.

 

Ideje za ustvarjanje z WASHI TAPE-om

 

  NAKIT

Modele verižic, uhančkov in prstanov lahko kupite v različnih hobby trgovinah. Teakove lahk nato v poljubnih vzorcih izrežete in prilepite – nakit je tako že pripravljen za darilo.

  SLIKA

Na enostavn način lahko izdelam in ustvarimo čudovite slik, s katerimi popestrimo dom ali pisarno.

 USTVARJANJE PO STENI

Stenske dekoracije me res navdušujejo.  Kakor je razvidno iz fotografij, vse skupaj sploh ne zgleda težko. Bo potrebno preizkusiti, se strinjate?

 

  ZABAVA

Zelo veliko stvari za zabavo lahko pripravite sami. Udeleženci zabave bodo navdušeni, vi pa tudi, saj bo končni izgled unikaten in po vašem okusu.

 

UREDI IN ORGANIZIRAJ

 

DOM

Okvir vtičnice (Vir: www.gretasday.com)
Okvir vtičnice (Vir: www.gretasday.com)

 

DELO

ZA OTROKE

 

ŠE NEKAJ SLADKORČKOV

 

Prijetno ustvarjanje vam želim.

Če vam je rubrika všeč, VAS VABIM K BRANJU naslednjih prispevkov …

DIY DARILA

DIY KAKO ZAVITI DARILO

DIY PRENOVA STENE

DIY BABY SHOWER

 

Comments

comments

  2 comments for “NAREDI SAM: WASHI TAPE – čudežni pisani trakovi 💟

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja