Kaj namigniti Božičku za darilo?

Darilo – Kaj namigniti Božičku?

Me, ženske, bi vedno nekaj imele. In vse to je noro lepo, noro nujno ali pa super ugodno, zato pač moramo kupiti. Na mojem telefonu so vsaj trije seznami želja (ali kot jih označujem sama – “WL”). Pri tem seveda ne štejem košarice na Ebayu – ta wishlista je zgodba zase 😀 .

Kljub temu pa imam ob približevanju rojstnega dne in božiča vedno težave, kaj naročiti prijateljem in družini, oziroma “gospodu v rdečem”. Takrat moram iz seznamov izločiti tiste ideje, ki so tem posameznikom dostopne cenovno (in lokacijsko) ob tem pa voditi evidenco, kaj sem komu že naročila. Pa naj še kdo reče, da obdarovanje ni projekt! 🙂

Letos sem svoje bonuse za božična darila že dodobra izkoristila ter bolj kot sebe obdarila svoje stanovanje, kamor sem se pred nekaj meseci na novo selila. Tistih nekaj preostalih daril, ki jih pričakujem, zato ne bo za “dušo”, ampak za precej bolj praktično rabo.

“Šopaholik” kot sem, pa vseeno ne morem mimo razmišljanja o tem, kaj bi si potencialno še lahko zaželela. Samo en seznamček … za dušo, seveda – to je vedno dovoljeno, mar ne? 🙂 Čeprav si bom stvari iz te liste morala tokrat kupiti kar sama, pa morda namignem kateri izmed vas, kateri kosi so letošnji must have in hkrati tudi prisrčna darila.

Predlogi za darilo v različnih vrenostih

  • Darilo do 10 eur

Vroča čokooooljaaaaaaddaaaa  – kdo je ne bi? 🙂

1001 dar ima super izbiro – od klasike, temne, bele in celo “skinny” varianto, ki je sladkana s stevio (če smo že skrajno vzdržni in do konca pazimo na linijo, seveda 😉 ). Namig: z DM točkami zvestobe dobite tudi bon za 20 % popust pri njih 😉 .

vroca-cokolada-whittard vroca_cokolada

 

  • Darilo do 20 eur

Planner is a MUST. Sploh tale za taprave bejbe od Baebe, ki je hkrati tudi paket za preživetje s pilico, ogledalom in pisalom, kupite pa ga lahko tukaj.

  • Darilo do 25 eur

Kdo ne zavida Parižankam? Vedno izgledajo popolno, tudi z bageto pod roko in so verjetno edine ženske na tem svetu, ki se jim ne postavijo kocine pokonci, ko slišijo za belo moko 🙂 . Uživajo, jedo dobro, pijejo vino, se družijo in so vedno v koraku z modo. How To Be Parisian Wherever You Are je biblija za vse prave dame – Tres chic!

How to be a Parisian wherever you are

  • Darilo do 35 eur

Za popoln makeup na decembrskih žurkah in lepe trepalnice vsak dan, je tale Lancome paketek odlična izbira!

p.s.: z nakupom božičnega seta prihranite 16 eur!

lancom

  • Darilo do 50 eur 

Calvin Klein športna/lounge klasika. Adijo push-upi, živjo športni modrci :)!

Zg. del: 30 eur ; sp. del (različne oblike): od 15 do 20 eur

  • 50 eur

Tile copati so poosebljen božič – topli, mehki … in pregrešno dragi :). Ampak če vas tako kot mene rado zebe v noge, verjamem, da ob pogledu na to toplo volno že preštevate evrčke 🙂 .

  • Darila z neprecenljivo vrednostjo

Domača vroča čokolada in muffini s prijatelji, obisk mesta in nazdravljanje s kuhančki, vonj po cimetu, svečke in ljubezen v zraku <3

christmas_coco

Uživajte v tem čudovitem mesecu in stiskajte pesti za sneg 😉 !

Tamara

Comments

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja