PODJETNIŠTVO – Ana in Kristina in njuni rokovniki Baeba

www.parea.si (vir: Baeba)

Vsaka bejba ali “baeba” si želi kvalitetno izkoristiti dan in današnji hiter tempo zahteva vedno več organizacije, motivacije ter fokusa. Pri tem so nam v pomoč rokovniki ali planerji. Vse več ljudi uporablja tudi elektronske koledarje, a kot zaprisežen knjižni molj sem še vedno velika fenica klasičnih rokovnikov v papirni obliki. Od nekdaj sem si stvari lažje zapomnila, če sem jih nekam zapisala – tako v šoli, kot kasneje na fakulteti pa tudi v vsakdanjem življenju. Moji zvezki so bili polni pisanih okvirčkov, podčrtanih stavkov in miselnih vzorcev. Študentska soba je bila okrašena s post-it listki in koledar na steni vedno poln rojstnih dni. Že v osnovni šoli je bila del obvezne opreme beležka in to ne zgolj zato zaradi obvestil, ki smo jih nosili staršem v podpis:-). In beležka je ostala v “survival kitu” vse do danes. Leta sem kupovala prazne in si sama izdelovala rokovnike, kar pa seveda zahteva precej časa in iznajdljivosti, vendar nobeden izmed rokovnikov v ponudbah papirnic ni bil takšen, da bi vseboval vse, kar sodobna bejba rabi. Nato pa sem letos odkrila Baebo. Rokovnik, ki je vse in še več, kar punce potrebujemo v torbici kot naš rezervni “hard drive”:-). Zato vam z veseljem predstavljam čudovit projekt dveh slovenskih deklet, za katerega sem prepričana, da ga čaka še zelo svetla prihodnost.

www.parea.si (vir: Baeba)

Baeba je blagovna znamka dveh ustvarjalnih deklet – Ane Primožič in Kristine Peklar, ki sta se poigrali sta se z besedico “bejba” in nastala je Baeba. Je beležka, dovolj majhna za vsako torbico in tako prisrčna, da jo bomo želele vedno ob sebi. Namenjena je boljši in lažji organizaciji vsakdanjih obveznosti, za beleženje norih idej, želja, nakupovalnih seznamov, rojstnih dni, “tistih dni” v mesecu in še kupu drugih stvari, ki zapolnjujejo vsakdan sodobne bejbe.

Ženske se rade pocrkljamo z lepimi rečmi in ta rokovnik je kot nalašč za kaj takšnega. V ponudbi je pet različnih naslovnic, ki so prilagojene različnim tipom bejb, notranjost pa ni le črno bela, temveč navdušuje z barvami, zanimivim dizajnom ter obvezno opremo vsake dame: ogledalom in pilico za nohte. Zato drage dame…če še nimate svojega najljubšega rokovnika za leto 2015, lahko Baebine rokovnike naročite na Baebini FB strani.

www.parea.si (vir: Baeba)

Ana in Kristina sta svojo pot začeli v Mariboru, kjer sta se spoznali kot sodelavki. Ana skrbi za podobo Baebe, saj je po poklicu grafična oblikovalka, Kristina, po izobrazbi anglistka, pa je prevzela marketinški del posla in Baeba je bila rojena. Pravita, da je rokovnik le začetek zgodbe, saj želita še naprej ustvarjati lepe stvari za ženske. Pri tem jima tudi ekipa Paree želi vse dobro na njuni ustvarjalni poti!

www.parea.si (vir: Baeba)

Za konec pa še NAGRADNA IGRA… dekleti podarjata rokovnik po lastni izbiri.

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da VŠEČKAŠ objavo na FB in na našo stran povabiš svoje prijateljice (Kako to storiš? Poglej levo, pod število všečkov na strani, tam imate link, kjer piše “Povabi svoje prijatelje, da všečkajo to stran”).

Kako malo vložka za tako luštno in uporabno nagrado. 🙂

Baeba rokovnike lahko najdete na njihovi FB strni. Vaše podpore bosta sigurno veseli.

Nagradna igra poteka do vključno 1.2.2015, nagrajenka pa bo objavljena 2.2.2015

Lep bejbast pozdrav,

Mojca

Objavljeno 2.2.2015
Nagrajenka nagradne igre je:

zrebanje_www.parea.si.
ČESTITKE!

Comments

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja