Koncert Bryan Adamsa

Je pred mano koncertno leto? Srčno upam, da je!

Dolgo, zares dolgo časa nisem bila na koncertih, ki so ena od mojih VELIKIH strasti, zdaj pa sem v slabem mesecu obiskala že tretjega. Michael Buble, eden izmed ljubših izvajalcev, je potrdil mesto v mojih ušesih in srcu, včerajšnji večer pa je bil v znamenju 80. in 90. let – Bryan Adams je namreč gostoval v ljubljanskih Stožicah. Popeljal nas je v preteklost, mladost in spomine ter nam dal vedeti, da dobra glasba res nima roka trajanja.

Koncert Bryan Adamsa1_ www.parea.si

Koncert Bryan Adamsa

Nič kaj popmpozen in zvezdniški pričetek koncerta me je čez začetne pesmi (Reckless, One Night Love Affair, She’s Only Happy When She’s Dancing) pustil ravnodušno in upala sem, da se koncert ne bo tako tudi nadaljeval. A kdor zna, ta pač zna. Vzdušje se je počasi stopnjevalo. S svojimi uspešnicami in nežnimi baladami je napolnil dvorano in na noge spravil vse obiskovalce (ja, tudi mene :-)), ko so se zaslišale It’s Only Love, Summer of ’69, Everything I Do, I Do It for You, … . Kar nekaj je bilo kitarskih solo vložkov/solaž, ki so me spomnile na dobri stari rock in ob katerih sem pomigala z boki ter max uživala. Ob takšnih trenutkih mi je na misel prišla besedna zveza “ko zapojejo kitare”, saj je ob vsaki pesmi Bryan zamenjal kitaro in se dobesedno poigral z njo, prav tako pa njegov dolgoletni kitarist, glasbenik Keith Scott. Vse je zvenelo odlično!

Koncert Bryan Adamsa1_ www.parea.si

Ob pesmi “All for Love” je celotna dvorana zaživela, saj so jo napolnili osvetljeni mobilniki obiskovalcev in glasno prepevanje množice. Nepozaben trenutek!
Koncert Bryan Adamsa in njegovega band si je potrebno ogledati. Želim jim še mnoge koncerte in uspešnice! Sebi pa tudi želim, da mi leto 2015 prinese čim več takih večerov v družbi dobre glasbe in mojega dragega moža.

Koncert Bryan Adamsa3_ www.parea.si_ www.parea.si

avtor: Anja

Comments

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja