Kje kupiti nosečniška oblačila?

Kje kupiti nosečniška oblačila in kako jih kombinirati že z obstoječimi, ki jih imamo doma?

Napisala sem članek v katerem se ponuja pester izbor modnih nosečniških oblačil in se nahaja tukaj.

V Ljubljani težko kupiš lepa nosečniška oblačila. Lahko bi rekla, da ni trgovine, ki ponuja pester, zanimiv in moden izbor in je cenovno sprejemljiv – ups, morda je to poslovna priložnost.

Sama sem pristaš tega, da izdelek pred nakupom rada vidim, poskusim in otipam, zato s spletnim nakupovanjem nimam izkušenj. A vseeno predvidevam, da bo prispevek v dobi porasta nakupov preko spletnih trgovin, zelo uporaben in zaželjen.

Zaradi rasti spletnega nakupovanje sem pripravila članek z nalovom Kje lahko kupite nosečnška oblačila, v katerem sem pripravila res pester izbor trgovin, ki nosečniška oblačila ponujajo. Prav tako si lepo vabljena, da svojo zgodbo o nakupu nosečniških oblačil deliš v omentarju in s tem dodaš kakšen dober nasvet in namig, kje jih kupiti oz. kje si jih že kupila in si bila z izdelki zadovoljna.

Vir: https://yummymummylingerie.com
Vir: https://yummymummylingerie.com

Prijetno srfanje, pasenje in nakup nosečniških oblačil ti želim. Pripravila sem izbor slovesnkih ponudnikov izmed katerih je fizična trgovina le trgovina Popek in Bambinim, ki ponujata tudi spletne nakupe. Tujih spletne trgovine z nosečniškimi oblačili je precej več in menim, da bi se našla še kakšna, zato bom vesela tvojega namiga v komentarju.

Slovenske spletne trgovine

– o všečnosti in izboru se prepričaj sama.

● Popek
● TopMami.si
● ŽuŽu
● Bambini
● LaVie
● Mama

Tuje spletne trgovine

– moderen in pester izbor. Cene so zelo različne.

● HM
● Next Direct
● Asos
● Vertbaudet
● NORDSTROM
● New Look
● Belly Button
● 9fashion
● Seraphine
● Isabella Oliver
● Purpless
● Prenatal
Seraphine
● Tiffany Rose
● Yummymummylingerie

Mislim, da je izbor spletnih trgovin pester in bo prav vsaka lahko izbrala kaj zase. A nikar ne pozabi malček pobrskati tudi po svoji omari, saj se v njej sigurno najde nekaj kosov, ki ga boš lahko kombinirale z novim.

Pa prijetno zapravljanje in predvsem nosečnost.

Anja

Comments

comments

  1 comment for “Kje kupiti nosečniška oblačila?

Comments are closed.