Ideje meseca januarja

Januarske ideje

NEKAJ ZA UŠESKA in OČKE

● SPOTIČ

Ed Sheeran – Thinking Out Loud

 • CD-jka

Jessie Ware – Tough Love CD
ideje za januarske dni1_www.parea.si

KAJ DOGAJA?

 • Festival BOBRI letos že sedmič ponuja BREZPLAČNE oglede gledaliških in glasbenih prireditev ter filmov tako za otroke, kot odrasle.Ideje za januarske dni z Anjo2_www.parea.si
 • Gledališka premiera Homerjeve Iliade v produkciji MGL in koprodukciji Drame in CD bo svojo krstno uprizoritev doživela 24.1.2015
 • Ideje za januarske dni z Anjo3_www.parea.si

  KNJIGA

  Dr. Edvard de Bono je po mnogih uspešnih knjigah poznan tudi po metodi šestih klobukov razmišlanja, o kateri je napisal tudi knjigo, ki ponazarja, kako s pravilnim procesom oz. vodenjem sestanka lahko pridemo do kreativnih in uspešnih zaključkov in idej.

  Ideje za januarske dni z Anjo_www.parea.si

  ROŽICA
  Hijacinta ime izhaja iz grške besede Hyacinthus – boginja vsega, kar raste. Njen vonja je omamen, njeni cveti pobožajo žensko dušo. Pozimi v stanovanje prinaša pomlad.

  Ideje za januarske dni z Anjo4_www.parea.si

  PARFUM

  Oba predstavljena vonja je ustvaril Jacques Polge, ki za Chanel dela od leta 1978.

  ● ZANJ

  BLEU de CHANEL
  Prefinjen in sodoben vonj, ki je prišel na trg leta 2010, lansko leto pa je Chanel predstavil svojo izboljšano različico. Dišava je posvečena svobodi- neskončni, globoki in brezmejni. Ima oster, svež, aromatičen vonj pravega moškega.

  Ideje za januarske dni z Anjo5_www.parea.si

  ● ZANJO

  Coco Mademoiselle
  Sestava je osredotočena na dve značilni sestavini – jasmin in majsko vrtnico. Nežni cvetovi so okrepljeni in obogateni s pridihom florentinske šarenice. Dišava je posvečena pogumnim in sodobnim ženskam, ki želijo razkošje in eleganco. Klub svoji “starosti” je še vedno ena ljubših dišav marsikatere dame.

  Ideje za januarske dni z Anjo6_www.parea.si

  BESEDA-e
  HVALA, PROSIM in OPROSTI niso le vljudne in pomenljive, ampak tudi zelo nujne! Prevečkrat jih pozabimo uporabiti, kljub temu, da so kratke in sladke. Imajo pomemben pomen in veliko težo pri komunikaciji, razumevanju in odnosih. Nekatere gredo težko z jezika, a ljudje moji, dajmo jih malo več uporabljati!

  Ideje za januarske dni z Anjo7_www.parea.si

  BARVA
  Letošnja barva leta je Marsala Pantone 18- 1438 in ker so strani polne raznoraznih lepih modnih sladkorčkov, jo predstavim kar z fotografijami.

  IZLETKAMO in SE POTEPAMO
  Včasih tako razmišljamo in tuhtamo, kam bi lahko šli, pa nas pred nosom čaka kakšen prijeten kotiček ali hribček, kjer že dolgo nismo bili. Tako, da je januarski “must do” sledeč: “Obleči športno opremo in pojdi ven. Sigurno bo kak hribček pomigal s svojo zaobljeno ritko in te povabil na špancir.

  Čisto za konec objave “Ideje za Januarske dni z Anjo” še malo romantike.

  ROMANTIŠ
  Skodelica jutranje kave za lep začetek dneva, ki je še bolj kiči, če se ob razhodu tudi malo cmoknemo.

  Ideje za januarske dni z Anjo8_www.parea.si

  Lepo vabljene k branju naše mesečne rubrike, kjer bomo za vsa 2x na mesec pripravili zanimive ideje tekočega meseca.

  Vam mahljam.
  avtor: Anja

Comments

comments

  4 comments for “Ideje meseca januarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja