Balea – dišeče in osvežujoče

Poleti sem se prvič srečala z linijo DM-ove kozmetične znamke Balea. Lična embalaža, vonj in cena so bili razlog za nakup. Kupila sem tri vonje gelov za tuširanje in osvežilno vodo. Vas zanima mnenje o izdelkih? Beri naprej…

Tuš gel Balea (limited edition)

Balea tuš geli (limited edition) – dišeče in osvežujoče, ravno pravi ob začeteku ali zaključku dneva

Navajen sem, da me na polički ob tušu vedno spremlja več tuš gelov – izbiram po občutku in paše mi, da moje telo vsak dan diši drugače.

Balea - geli za tusiranje (limited edition)

Na izdelkih piše, da so limited edition, kar jih naredi še ekstra posebne. 🙂 Na začetku sem mislila, da je to kakšen marketinški trik, pa temu ni tako, saj nekaterih ni več mogoče kupiti. Tudi cena se je malce spremenila in je zdaj 0,99€ kar pa je še vedno zelo ugodno in več kot korektna cena, saj je kvaliteta dobra.

Pisana embalaža privabi k nakupu. Vonji so zelo sveži in sadno obarvani. Lepo dišijo na koži, je ne izsušijo – to je izdelek naredilo enega izmed mojih najljubših, tako poleti, kot tudi zdaj v decembru, ko je zunaj mraz.

Vlažilna vodica Balea

Uporabljaam jo že dve poletji. S seboj jo vzamem na plažo in jo večkrat razpršila po telesu. Zelo svež in poletni vonj sta bila spremljevalca morskih dogodivščin. Zdaj, v zimskem času ga doma uporabim kot osvežilec zraka, saj z nežnim in nevsiljivim vonjem odišavi naš dom.

Poleg zgorj omenjenjenih gelov in vlažilca, se pod to serijo skrivajo še …

Deodorant Balea

Ima prijeten vonj, a name prav posebnega vtisa ni naredil in ga tudi kupila ne bom več.

Gel za britje Balea

Pri gelu za britje mi ni všeč tekstura, saj je gelj bolj tekoč in se ne speni tako lepo kot ostali geli, ki sem jih preizkusila. No, še vedno služi svojemu namenu in je britje z njim čisto ok, a me tekoči občutek ob razpršitvi po roki tako moti, da ga najverjetneje ne bom več kupila – razen, če me premami cena, ki je glede na ostale gele nižja.

Balea - gel za britje

Nepreizkušeni proizvodi serije Balea limited edition …

Krema za telo Balea

Krema za roke Balea

Dišečkoti tuš geli bodo še naprej del moje kopalniške družbe. Vesela sem, da sem jih našla, saj se vsakič znova razveselim novih vonjev, ki jih zagledam v trgovini.

Na kopalniški polički ob tušu si družbo po navadi dela vsaj šest različnih vonjav – možek je mojo posebno razvado sprejel, jaz pa vsak dan z največjim veseljem izberem vonj, ki mi ustreza in uživam ob vonjavah na svojem telesu.

Pa prijetno čofotanje in odkrivanje vaših najljubših vonjev.

Comments

comments