Balea – dišeče in osvežujoče

Poleti sem se prvič srečala z linijo DM-ove kozmetične znamke Balea. Lična embalaža, vonj in cena so bili razlog za nakup. Kupila sem tri vonje gelov za tuširanje in osvežilno vodo. Vas zanima mnenje o izdelkih? Beri naprej…

Tuš gel Balea (limited edition)

Balea tuš geli (limited edition) – dišeče in osvežujoče, ravno pravi ob začeteku ali zaključku dneva

Navajen sem, da me na polički ob kadi vedno “spremlja” več tuš gelov – izbiram po občutku in paše mi, da moje telo vsak dan diši drugače. 😎

Balea - geli za tusiranje (limited edition)

Na izdelkih piše, da so limited edition, kar jih naredi še ekstra posebne. Na začetku sem mislila, da je to marketinški trik, pa temu ni tako, saj nekaterih res ni mogoče kupiti.

Cena znaša 0,99 €, kar je zelo ugodno in več kot korektno.

Pisana embalaža privabi k nakupu. Vonji so sveži in sadno obarvani. Lepo dišijo na koži, je ne izsušijo – zato je to ene izmed mojih najljubših, tako poleti, kot tudi pozimi.

Vlažilna vodica Balea

 

Zelo svež poletni vonj prija. Najraje jo vzamem na plažo in večkrat razpršim po telesu. V zimskem času ga doma uporabim kot osvežilec zraka, saj z nežnim in nevsiljivim vonjem odišavi naš dom.

Poleg zgoraj omenjenjenih gelov in vlažilca, Balea v ponuja tudi…

Deodorant Balea

Ima prijeten vonj, a name prav posebnega vtisa ni naredil in ga tudi kupila ne bom več.

Gel za britje Balea

Pri gelu za britje mi ni všeč tekstura, saj je gelj bolj tekoč in se ne speni tako lepo kot ostali geli, ki sem jih preizkusila. No, še vedno služi svojemu namenu in je britje z njim čisto ok, a me tekoči občutek ob razpršitvi po roki moti in ga ne bom več kupila. Cena je glede na ostale gele za britje nižja.

Balea - gel za britje

 

O prozvodih, navedenih spodaj, ne morem podati mnenja, saj jih nisem preizkusila.

Krema za telo Balea

Krema za roke Balea

Tuš geli bodo še naprej v moji kopalnici. Vesela sem, da sem jih našla, saj se vsakič znova razveselim novih vonjev, ki jih zagledam v trgovini.

Na kopalniški polički ob tušu si družbo po navadi dela vsaj šest različnih vonjav – možek je mojo posebno razvado sprejel, jaz pa vsak dan z največjim veseljem izberem vonj, ki mi ustreza in uživam ob vonjavah na svojem telesu.

Pa prijetno čofotanje in odkrivanje vaših najljubših vonjev.

Comments

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja