Ideje meseca mareca

Prijetne ideje, ki pobožajo

Koncert
Hamo & Tribute 2 love 5.3.2015 pričnejo s pomladno koncertno turnejo po nekaterih krajih Slovenije. Začeli bodo v Ljubljanskem SiTI Teatru in pot nadaljevali v Mariboru, Novem mestu, Kranju, Postojni, Kopru in Ajdovščini.

hamo-ttlove_www.parea.si

Za poslušat in to na glas!

Val-202-logo-Ujame-vse-aktualen-dec-2008_www.parea.si
Čudovit koncert se obeta 6.3.2015, ko bo v sklopu Izštekanih na Valu 202 tokratni gost Robert Jukič, ki bo premierno predstavil nov podvig “Ženske”, kjer gosti trinajst pevk. V Izštekane jih prihaja sedem: Jadranka Juras, Mia Žnidarič, Aphra Tesla, Nina Strnad, Tjaša Fabjančič, Nina Vodopivec in Gordana Hleb.

Spremljamo

Franšizna oddaja The Voice, kjer vse od avdicije do finalne oddaje lahko spremljaš vrhunske vokale in izvedbe različnih glasbenih zvrsti je ena redkih stvari, ki jih kot prava fenica spremljam. Na Hrvaškem že predvajajo prvo sezono oddaje in gre jim odlično. Komaj čakam, da ugleda luč tudi v Sloveniji.

The-Voice_www.parea.si

V Srbiji pa so se oddaje lotili na svoj način in jo malček predrugačili. Trenutno z največjim veseljem spremljam Pinkove zvjezdice, kjer mladi talenti kažejo svoje pevsko znanje in napredujejo iz oddaje v oddajo. Predstavljam vam gospodično Marijo Serdar o kateri se bo še veliko, veliko slišalo in naj ne pozabim, dekle ima le 13.let.

Film
The fault in our stars – Krive so zvezde je film, ki te nikakor ne pust ravnodušnega je nastal po knjižnu spešnici John Green, ki se na področju mladinskega leposlovja odlikuje po tem, da njegovo pisanje presega klišeje.

Berem – za dušo

Feri Lainšček in njegova čudovita zbirka pesmi za posebne trenutke, z naslovom, Ne bodi kot drugi.

nebodikotdrugi_www.parea.si

Ljubim je pesem iz zgoraj omenjene zbirke.

Ljubim svilo tvoje kože,
ko po njej moj prst drsi,
čutim tiste drobne mravlje,
ki si iščejo poti.

Ljubim toplo sled jezika,
ki mi nežno šepeta,
čutim plimo nore želje,
ki prevzela je oba.

Ljubim drugi breg pogleda,
ko potem zapreš oči,
čutim roko, ki je legla,
kakor misel obleži.

Ljubim zadnji rob dotika,
ko potem že skoraj spim,
čutim zopet, da sem tvoja
in da s tabo res živim.

Parfum

● ZANJO

Lancome Hypnose, parfum so na tržišče lansirali leta 2005. Ustvarila sta ga Annick Menardo and Thierry Wasser, ki se skrivata pod marsikaterim vonjem in priznano znamko, ki jih poznamo ( Christian Dior, Bvlgari, Celine in mnoge druge). Za Parfum Hypnose pravijo, da je sončna, orientalska dišava z gurmanskim odtenkom. Vonjava lastnosti pasijonke, vanilije, jasmina ustvarja tako nežno in strastno, na koži diši topelo in kremasto in daje čuten ter globok občutek, ja vse to je Hypnose. Lepa steklenička je zasnovan v obliki ženske silhuete, in barva parfuma hipnotizirata kot ženske oči.

lancomehypnose_www.parea.si

● ZANJ

Kenzo pour Homme Kenzo je aromatična dišava za moške in je nastala.Dišavo je ustvaril Christian Mathieu (Jacomo, Kenzo in Lancome). Zgornje note so mahagoni, žajbelj, bergamot , limona in morje; srednje note so muškatni orešček, nagelj, brinove jagode, breskev, jasmina , kumina, vrtnica in bora; osnovne note so sandalovine, jantarja, mošus, cedra. Sveža dišava, ki s svojim vonjem očara občutljive noske.

Kenzo-pour-homme_www.parea.si

Cveti

Za moj rojstni dan je moja ljuba Iva nabrala šopek zvončkov. Polepšaj si domek ali pa le spočij učke s pogledom nanje.
zvončki_www.parea.si

Na morju že lepo cveti in diši mandelj, še malo pa se mu pridružijo druga drevesa in rastline, komaj čakam pomlad!

Lepo vabljeni tudi k branju naših preostalih idej, ki smo jih pišemo vse od meseca decembra.
Tamarine ideje za mesec februar
Mojčine ideje za mesec februar
Anjine ideje za mesec januar
Mojčine ideje za mesec december

Comments

comments

  1 comment for “Ideje meseca mareca

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja