Anja Baloh Grubelnik

Ustanoviteljica ŽUPice in naša “mama”, ki vedno ponudi ramo za jokanje ali “brco v rit”, ko je to potrebno :-). Je gonilna sila vseh naših projektov, 100 % s srcem in dušo predana svojemu poslanstvu.


Tri lastnosti, ki žensko naredijo »ŽENSKO«? Milina, urejenost in karizma – tista pika na i, ki se je ne da opisati.
Kaj te osrečuje? Male stvari, ki tvorijo celoto celega dne. Občutek, da stvari, ki jih počnem v življenju gredo v pravo smer, da imam ob sebi ljudi, ki jim lahko zaupam in s katerimi imam vez, ki je trajna. Tisti trenutki v dnevu, ko grem v vrtec po hčerkico in imava par uric zase in večerni klepet z možem, pa klepet s prijateljicami, nepričakovano sms sporočilce ali klic, občutek, da sem presegla samo sebe, narava in trenutki, ko vem, da zmorem vse in še več, … .
Zlata ribica ti izpolni tri želje. Katere tri želje so to? Karta za potovanje okrog sveta z mojo družinico, stanovanjce in realizacija vseh stvari povezanih z ŽUpico – Zavodom Parea.
Kaj vse bi se še rada naučila? Izpopolnila bi svoje znanje fotografiranja in snemanja videov. Rada bi se naučila še slikati, plesa ob drogu, meditacije, hitrega branja, tenisa, … . Toliko je stvari, ki bi se jih še rada poskusila in to je res »fajn« občutek, saj je tako življenje še bolj zanimivo.
Za katero svojo lastnost upaš, da se ne bo nikoli spremenila? Vztrajnost.
Česa res ne maraš početi? Likati.
Kaj si želela postati, ko si bila majhna in kaj počneš zdaj? Kot majhna deklica sem si želela postati veterinarka. Doštudirala sem ekonomijo, ki jo zdaj super prepletam s svojimi socialnimi veščinami.
Kaj ti da energijo/kaj ti jo jemlje? Energijo mi dajo rezultati, za katere se trudim, pa naj si bo to na osebnem, družinskem ali poslovnem področju. Čudoviti vikendi, ki jih preživim z družino. Morje. Dober komad. Novo spoznanje. Narava. Ples. Dobri odnosi. Energijo pa mi največkrat jemljejo nepotrebni prepiri, neiskreni ljudje in krivica.
Če bi imela še enkrat priložnost na novo začeti življenje, kaj je tisto, kar bi spremenila? Spremenila bi svoja srednješolska leta, saj je bilo to obdobje zame eno najtežjih in zlahka bi pozabila nanje.
Kdaj si nazadnje jokala? Zakaj? V soboto, ob ogledu filma The Notebook.
Spontanost ali organiziranost? Najraje spontana, a ko je potrebno, tudi organizirana.
Na sestanek prideš prehitro, prepozno ali točno? Odvisno je od tega, s kom se dobim. Če gre za poslovni/delovni sestanek/srečanje, sem vedno malček prej. Če pa gre za srečanje s prijateljicami, ki rade zamujajo, pa definitivno tudi jaz malce zamudim. Točna pa sem takrat, ko vem, da preprosto moram biti.
Kam bi šla takoj zdaj na počitnice, če ti ne bi bilo treba skrbeti za finančno plat potovanja? V Avstralijo.
Tvoj najljubši parfum? Ker sem čista fenica parfumov in vsega dišečega sem težko izbrala najljubšega, a Chanel Mademoiselle je tisti, ki mi prikliče tudi največ lepih spominov.
Zadnja knjiga, ki so jo prebrala? Glede na to, da se zadnje čase ukvarjam z organiziranjem lastnega časa in dela, je to definitivno knjiga »Pojej živo žabo« avtorja Briana Tracy-ja.
Komad, ki te vedno spravi na plesišče? Res rada plešem in težko bi izbrala en komad, a najpogosteje je to kakšen »hitič«, ki ga že dolgo nisem slišala.

Anja Baloh Grubelnik

Comments

comments